Ondanks Substantiële Verzameling, slaagt OMG er niet in om Cruciale Weerstand op te heffen.

  • OMG wordt geconfronteerd met weerstand en steun op lange termijn voor respectievelijk $7,30 en $2,70.
  • De prijs heeft steun gevonden boven de 50-dagen MA.
  • OMG/BTC is er niet in geslaagd om boven het 45,00 satoshi-weerstandsgebied te sluiten.

Ondanks een snelle rally in heel Augustus, slaagde de OmiseGo (OMG) prijs er niet in om een wekelijkse sluiting boven een cruciaal weerstandsgebied te bereiken. Het is nog niet duidelijk of de trend nog steeds bullish is of dat de koers een correctie heeft ingezet.

Ondersteuning op lange termijn

Begin augustus begon OMG aan een snelle opwaartse beweging die de prijs op 21 augustus naar een hoogtepunt van $9,86 bracht. De prijs werd echter verworpen door het 0.382 Fib-niveau van de vorige neerwaartse beweging en kwam niet in de buurt van het $7.30 gebied.

De beweging liet een lange bovenste lont achter, een teken van verkoopdruk. Dit gebied had eerder al meer dan een jaar dienst gedaan als steun en heeft zich nu gekeerd naar het verzet. Het dichtstbijzijnde steungebied is gevonden op $2.70.

De technische indicatoren zijn enigszins bearish. De Stochastische RSI heeft een bearish kruis gemaakt, en de MACD en RSI vallen, maar er is geen bearish divergentie aanwezig.

Mogelijke Bounce

Cryptocurrency handelaar @Pierrecrypt0 schetste een OMG-grafiek, waarin staat dat de prijs zou kunnen blijven stijgen in de richting van de range high op $5.20.

Een blik op de daily chart laat zien dat de koers steun heeft gevonden boven het 50-dagen voortschrijdend gemiddelde (MA), en de afgelopen vijf dagen boven dit gemiddelde heeft geconsolideerd.

Daarnaast gaan de MACD en Stochastic RSI omhoog, waarbij de laatste zich mogelijk voorbereidt op een bullish cross. De RSI ligt echter onder de 50 en er is nog geen sprake van een bullish divergentie.

Toch lijkt het waarschijnlijker dat de prijs zal stuiteren in de richting van $5,20, en mogelijk $5,76, het 0,382 Fib-niveau van de gehele daling.

De Telling van de Golf van OMG

De golftelling voor OMG is niet helemaal duidelijk. Aanvankelijk lijkt het erop dat de koers een bullish impulsformatie van vijf golven (hieronder in het blauw weergegeven) heeft voltooid, aangezien de vijfde golf al met meer dan 2.61 van de golven 1-3 samen is gestegen.

Als dat zo is, is de koers nu begonnen met een A-B-C correctie (blauw), wat betekent dat de eerder voorgestelde bounce de B-golf is. Echter, het aantal subgolven suggereert dat de vijfde subgolf nog niet is gecreëerd (oranje), en de voorgestelde bounce is het begin van de vijfde en laatste subgolf.

Terwijl de telling duidelijker zal zijn zodra de koersactie zich ontwikkelt, zou de koers moeten stuiteren vanaf het huidige niveau, hetzij in een B-golf of het begin van een vijfde subgolf.

(Door de uitbreiding van de vijfde golf wordt de logaritmische grafiek hieronder getoond om de golfbeweging beter te kunnen visualiseren).

OMG/BTC

De wekelijkse OMG/BTC-kaart laat zien dat het niet lukt om boven het 45.000 satoshi-gebied te sluiten, wat een langdurig ondersteuningsgebied is geweest. Daarnaast is er een even lange bovenste lont als in het USD-pair.

Totdat de koers dicht bij dit weerstandsgebied komt, kunnen we niet met vertrouwen stellen dat OMG een bullish trend is begonnen.